Servicii

 

Proiectarea și montarea sistemelor complexe de securitate

 

În dependență de specificul condițiilor obiectului , specialiștii noștri Vă vor propune cea mai potrivită variantă.

 

Lucrul de instalare poate fi împărțit în mai multe etape:

 

  • Examinarea obiectului
  • Elaborarea  proiectului de lucru
  • Elaborarea ofertei comerciale pe bază de cerințele tehnico-economice pentru sistemul proiectat
  • Coordonarea cu clientul a documentației și proectului de sistem
  • Instalarea și punerea în funcțiune a software-lui
  • Testarea sistemului
  • Înmînarea sistemului clientului cu consultarea necesară de exploatare

 

Supravegherea video (CCTV, IP-video)

 

Supravegherea video a devenit deja partea integrală a vieții de zi cu zi. Aceasta este prezentă în scara blocului, în transport, la întreprinderi și alte locuri private și publice. Fară supraveghere video, este imposibil să ne imaginăm vreo întreprindere cu funcții complete.

 

Compania noastră Vă propune echipament pentru sistemele IP și supravegherea video analogică.  

 

Supravegherea video IP:

Este dotată cu calitatea imaginii în formatul Full HD; transferul de imagine, sunet și alimentare are loc cu ajutorul unui cablu (PoE); are loc scalabilitatea practic nelimitată; există posibilitatea de utilizare rețelele de calculatoare existente pentru complectația supravegherii video.
Alegând IP-supravegherea video IP, Dvs. cîștigați în prezent și nu pierdeți în viitor. În stoc și la comandă , o gamă largă de echipamente de la cei mai buni producători pentru construcția sistemelor profesionale de supraveghere video.

 
Sistemele analogice:

Sunt utilizate acolo, unde este necesară organizarea supravegherii video pentru un număr mai mic de săli- oficii de mărimi mici, săli de depozit, parcări auto, cafeneli și altele. În timpul prezent sistemele analogice sunt foarte populare din cauza prețului redus și raportului dintre calitate-preț. Pe lîngă asta , sistemele analogice se caracterizează prin simplicitatea construcției și siguranța care este testată în timp.

 


 

Sistemele de Control Acces

 

Sisteme de control acces sunt create pe baza tehnologiilor Biometrice și RFID. Instrumentul efectiv de control a siguranței obiectului este distinția accesului lucrătorilor, înregistrarea vizitatorilor, înregistrările electronice a timpului de lucru a personalului.

 

Sistemele de control acces rezolvă problema controlului de acces , prevenirea intrării neautorizate, organizarea sistemului de permisuri pentru personal și oaspeți,înregistrarea timpului de lucru, controlul acțiunilor operatorilor și a paznicilor , ajută la asigurarea disciplinei. 

 

Semnalizare de securitate si incendiu (ОПС)

 

Specialiștii companiei noastre au o experiență mare în domeniul proiectării și integrarea  sistemelor de alertă incendiu pe șantierele de construcție și cele date în exploatare.

 

Integrarea sistemelor complexe de securitate pe baza echipamentelor «Bolid». Sisteme de stingere automată a incendiilor. 

 

Sisteme antifurt (EAS)

 

Sistemele antifurt moderne servesc pentru împiedicarea scoaterii produsului fără a fi plătit de către vizitatorii magazinului și este principala parte din complexul tehnic care servește la protecția produselor în sala de comerț. 

 

În componența sistemului antifurt intră:

  •  Senzori antifurt, atașate de produs
  •  Antene(porți) antifurt, instalate la ieșirea din sala de comerț
  •  Dezactivatori  extractoare , degravarea protecției (senzori) de pe prosul plătit. 

 

Compania Toptehimpex este reprezentantul exluziv a liderului mondial în producerea sistemelor antifurt <<Checkpoint>> . Datorită experienței acumulate și reputație neclintită , cei mai importanți businessman-i  ai pieții interne din Moldova au încredere în compania noastră .

 

Sistemele de furnizare muzicală și alerte

 

Compania Toptehimpex este furnizorul echipamentului Apart-audio din anul 2006 și poate propune partenerilor săi cele mai potrivite condiții și o gamă largă de utilaje de acestă marcă. 

 

Sisteme de poștă pneumatică pentru bănci , companii de credite, supermarket-uri și hipermarket-uri

 

​​Sistemul de poștă pneumatică este mijloc de transport în cadrul întreprinderii , care permite transferul diferitor obiecte în containere , în locurile indicate de sistem în cîteva secunde.

 

Poșta pneumatică permite securitatea livrării banilor și a documentației în orice sală a întreprinderii sau băncii. Astfel, se accelerează și se ușurează, considerabil, procesul de colectare la sfîrșitul zilei de lucru: poșta pneumatică va transmite repede veniturile de la casieri principalului casier sau contabilului. Astfel , este garantată comoditatea pentru întregul personal: casierii transmit repede banii , iar casierul principal primește mijloacele de calculare separate pe capsulele protejate. Datorită sistemei de securitate de încredere , poșta pneumatică elimină posibilitatea de acces neautorizat de către străini la documentația transferată. Actest fapt este prevăzut de către sistemul de semnalizare instalat, de asemenea și de principiul de aspirare , pe care lucrează poșta pneumatică care nu permite mișcarea capsulei pe conductă în caz că este  deteriorat.

 

Compania Toptehimpex lucreză în toate segmentele de preț de pe piață, propunînd, pe lîngă echipamentul de nivel mediu și înalt , ieftine , modele de echipament bugetar.

 

Comania Toptehimpex  și specialiștii companiei noastre sunt instruiți în Germania , Austria și Elveția, de asemenea frecventează expoziții specializate internaționale. Acest fapt ne permite să fim la curent cu noile tehnologii și să prestăm clienților noștri cele mai bune performanțe în sfera securității.

 

Cercul partenerilor noștri include companiile de pe tot teritoriul Republicii Moldova.
Principiile de bază a lucrului Toptehimpex sunt deschiderea pentru noii parteneri , de asemenea , abordarea individuală pentru fiecare client. Acest fapt garantează maximala colaborare reciproc avantajoasă și de lung timp- anume acesta este scopul companiei Totehimpex în sfera sa de activitate.

 

 

Soluţia noastră pentru succesul DVS.!