Soluții la cheie pentru asigurarea securității obiectelor

Întreprinderi

TOPTEH oferă soluții la cheie pentru întreprinderi industriale, care permit creșterea nivelului de securitate și asigură creșterea productivității prin reducerea pierderii timpului de lucru și traducerii parțiale sau complete a operațiunilor steriotipice și a proceselor de business sub controlul unui sistem informatic.

Centre comerciale

Pentru companii din retail oferim o gamă largă de sisteme anti-furt, supraveghere video și sisteme de avertizare vocală și alarmare. De asemenea soluții tehnice, cum ar fi: numărarea vizitatorilor în magazin, difuzarea automată a mesajelor sonore etc.

Implementarea sistemelor de pontaj

Fără întrerupere și întârzieri! Aplicația de resurse umane pentru pontaj îți oferă o perspectivă amplă asupra timpului de lucru în organizație, crește productivitatea angajaților companiei și multiplică veniturile.

Insituții publice

Soluțiile TOPTEH permit organizarea controlului și accesului al angajaților și vizitatorilor într-o instituție de stat, prin implementarea de turnicheți, bariere de acces și porți detecție metale.

 

Oficii

TOPTEH oferă soluții în scopul prevenirii furturilor de bunuri la locul de muncă, pătrunderii fără drept a persoanelor neautorizate, delimitării accesul pentru persoane, înregistrării prezenței angajaților la locul de muncă și a timpul folosit pentru efectuarea unei lucrări, în vederea calculării salariului sau a plății.

 

Instituții de învățământ

Soluție pentru instituțiile de învățământ include sistem de control acces pentru elevi/studenți în baza unui card de proximitate cu scopul înregistrării a informațiilor ce țin de prezență, întârzieri sau absențe, cu notificări ulterioare prin SMS a părinților.

Obiecte sportive și de divertisment

Acestea sunt obiecte cu pericol sporit, deoarece sunt vizitate de un număr mare de oameni. Necesitatea asigurării securității și siguranței persoanelor presupune dodarea obiectelor cu sisteme de supraveghere video, sisteme de control acces, sistem de alarmare, puncte de control cu detectoare de metale.