Despre companie

Compania Toptehimpex SRL a fost înfiinţată în 2006 și este specializată în furnizarea de echipamente, programe hardware/software, proiectare şi integrare a sistemelor de securitate complexe:

  • sisteme de supravreghere video
  • sisteme de control,  acces şi pontaj
  • sisteme de alarmă de incendiu
  • sisteme  de difuzare a programelor muzicale, de notificare de alarmă
  • sisteme antifurt
  • sisteme de cablare structurată

Pe parcursul anilor de muncă rodnică, compania a acumulat o experiență unică în domeniul soluțiilor integrate pentru probleme tehnice de orice complexitate, dezvoltându-şi o rețea extinsă de parteneri de cel mai înalt nivel. Folosind cele mai noi şi avansate tehnologii în dezvoltarea sistemelor  de securitate, TOPTEHIMPEX SRL dezvoltă în mod activ parteneriate atât cu clienţii autohtoni, cât și cu investitorii straini,  lideri în industria sistemelor de securitate.

Nivelul înalt de profesionalism şi competență a celor mai mult de 40 de specialiști calificați, înalta calitate a serviciilor, precum şi stabilirea relațiilor de parteneriat pe termen lung şi atitudinea corectă faţă de clienți — toate acestea asigură o cooperare eficientă și reciproc avantajoasă a companiei dumneavoastră cu SRL “TopTehimpex”.
Managerii de top şi specialiştii companiei noastre sunt instruiți în Germania, Austria, Elveția, Belgia, Moscova și Kiev, și vizitează în mod regulat expozițiile internaționale de specialitate. Acest lucru ne permite să ținem pasul cu noile tehnologii și să oferim clienților noștri cele mai bune realizări mondiale în domeniul soluțiilor de securitate.
Compania are o bază tehnico-materială proprie, care include:
1. un complex de birouri si depozite cumulând  850 de metri pătrați;
2. un centru specializat de deservire şi  întreținere;
3. un departament de inginerie, inclusiv, echipe de montaj şi  instalare.

Datorită principiului de bază al companiei – instituirea de parteneriate cu clienţii  bazate  pe cooperare reciprocă și profesionalism – Toptehimpex SRL deține o poziție stabilă pe piața de furnizori interni de soluții în toate  domeniile enumărate anterior. În 2013 compania a fost certificată conform standardului internațional de calitate ISO 9001: 2008. În prezent, Grupul Toptehimpex SRL a fost preferat de mai  bine  de 100 de companii de top — cele mai mari companii de producție și lanțuri de retail din Moldova.

Clienţii noştri principali în domeniul sistemelor de securitate sunt cele mai mari companii din Republica Moldova, cum ar fi: SA Bucuria, SA Franzeluța, SA Moldtelecom, SA Lukoil Moldova, SA Moldcell, SA Orange, lanțurile de magazine „Green Hills Market”, ÎCS „Fourchette-M” SRL,  “Metro Cash & Carry Moldova” SRL, “Fidesco”, “FoxMart” și multe altele.