Pe parcuslui perioadei îndelungate la rețea de supermarkete Fourchette actioneaza supravegherea video procurată de la compania Topteh Impex!

Mîncarea- este o necesitate zilnică pentru orice persoană.Penrtu a cumpăra produse în ritmul de viață rapid, mai convenabil de a utiliza supermarket-uri. Unul dintre lanțurile de supermarketuri cu produse proaspete și la preturi bune este Fourshette. Pentru a monitoriza calitatea și funcționarea eficientă a managementului magazinelor foloseste de supraveghere video. Observarea unei zone de mare se face cel mai bine cu ajutorul tehnologiilor moderne. Prin plasarea mai multor camere, astăzi puteți obține un control complet pe un singur calculator, precum și o tabletă sau un telefon mobil, oriunde în lume. Compania Topteh Impex ,are mai mult de 10 de ani de experiență în domeniul stemurilor de securitate.

Experții au sugerat următoarele solutii:camere de supraveghere video Uniview, precum și un video registrator Uniview, sisteme profesionale de difuzare audio APart,alarma de securitate, rețea de calculatoare.

Comments
There are no comments yet.
Write a comment